Velkommen til Fysioterapeuternes Hus

august 3, 2017

Fysioterapeuternes Hus startede i 2003. Opstarten var meget succesfuld da der i den periode var lange ventelister på de etablerede klinikker hvor der var sygesikringstilskud. Hos os kunne man komme til behandling uden ventetid, dvs indenfor få dage. Til gengæld skulle man selv betale hele behandlingen. På grund af barsel og efterfølgende små børn, har klinikken kørt i det små i en periode. Nu er børnene ved at være store så derfor skal der igen tilbydes manuelle teknikker og holdtræning i større plan hos os i Fysioterapeuternes Hus.

Som tiden er gået har verden udviklet sig – og der sker også hele tiden udvikling hos os. Vores speciale er behandling af gener fra ryg og nakke. De sidste 10 år har vi specialiseret os i netop disse fysiologiske områder og teknikkerne er blevet finjusteret.

Derfor tilbyder vi nu behandling af gener fra ryg og nakke i vores individuelle behandlinger.

I vores holdpakke tilbydes der for tiden fri dans med et flig af terapeutisk indhold. Fri dans er godt for krop og sjæl. Netop sjælen er blevet en vigtig del i behandlingen af fysiske symptomer her i Fysioterapeuternes Hus. Grunden til at sjælen er taget ind som en vigtig del af behandlingen er, at ny forskning tyder på, at det er vores omgivelser og vores perception der betyder mest for hvordan vi har det.  75 % af de symptomer vi har skyldes cellernes omgivelser samt vores perception.

Jeg vil komme nærmere ind på det i efterfølgende blogge. Men det giver da stof til eftertanke. For med stillesiddende arbejde, online medier, sociale medier SKAL der findes alternativer så vi får lyst til at bevæge os og mærke os selv. Og ikke mindst tage vare på krop, sind og sjæl.

/ Annie

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *